Start ontwikkeltraject

Samen met erkend loopbaan adviesbureau Voor een Ander Geluid verzorgen we de gesubsidieerde ontwikkel trajecten. Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kan je alvast aanmelden hiervoor dat in december van start gaat. Gebruik daarvoor deze link of onderstaand formulier.

  1. Intake & scan huidige situatie

  2. Begeleidingstraject met onderzoek naar jouw kansen / mogelijkheden

  3. Business actie plan voor een positief en inspirerend toekomstperspectief

Het traject bestaat uit meerdere sessies: een sessie als intake, twee inspiratie- & verdiepingsmomenten en een afsluitende sessie. Na registratie plannen we snel het eerste gesprek en gaan we snel van start. De sessies kunnen wekelijks plaatsvinden, online of offline afhankelijk van jouw behoefte.

We gaan actief met jou en je idee of plan aan de slag en proberen deze te vertalen naar een concreet business actie plan. De aanpak geschiedt volgens een internationaal bewezen methodiek en is reeds door meer dan duizend ondernemers in de praktijk gebracht.

Het 1nspiring-concept is echt een mooie structuur om in korte tijd tot de kern te komen en eindelijk concreet met mijn plannen aan de slag te gaan, heel waardevol en inspirerend. Dank voor alle informatie en motivatie, ik sta weer op ‘aan’! Jolanda van Dijk – Life CORE coaching

Er gaat een nieuwe wereld voor me open met het inspiratie canvas. Ik merk hoe simpeler, hoe makkelijker je tot de kern komt. Geen raket geleerdheid, maar doen!  Maak het jezelf niet te moeilijk … beweeg en kom in actie! Basant Marhe – Desi Dhol

Tijdens dit korte traject heb ik geleerd mijn blik te verruimen, waarna ik weer focus kan aanbrengen. Het werken met het 1nspiring-canvas en de bijbehorende gesprekken hebben mij geholpen de uitgangspunten van mijn bedrijf te vereenvoudigen, beter te communiceren en daarmee te concretiseren.

Het traject heeft  richting gegeven, waardoor ik nu weet welke acties ik kan ondernemen om mijn bedrijf verder te brengen. Ook heeft het mij teruggebracht naar de basis en overtuigingen waar vanuit ik werk, hierdoor voel ik de passie voor wat ik doe weer opborrelen en weet ik hoe ik deze nog verder kan laten toenemen. Ik ben 1nspired! Daphne Hijzen – Next Level Studenten Coaching

Wie kan er gebruik maken van de regeling NL leert door?

De regeling NL leert door biedt zowel werkenden als werkzoekenden de mogelijkheid om ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en  ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben: iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt.

Ja ik doe mee